Αρχική Νέα
Νέα
21/12/2019-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΚΡΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 20:24

21/12/2019 ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΚΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

στις 21 Δεκεμβρίου στις αίθουσες του Χορευτικού, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ¨μικρών¨. Αρχικά κατέβηκε από ψηλά ο ΑηΒασίλης μοιράζοντας καραμέλες στους μικρούς φίλους. Ακολούθησε με την σειρά τάξεων η προσφορά του Ομίλου σε ξηρούς καρπούς, πατατάκια - γαριδάκια - γλυκίσματα - αναψυκτικά κ.λπ. , για να συνεχισθεί με χορούς Ελληνικούς και ξένους το κέφι των μικρών. Με την λήξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος έδινε σε κάθε μικρό υποψήφιο χορευτή, 2 μπαλόνια με ευχές για το ΝΕΟ ΕΤΟΣ που θα είναι το 43ο για τον Χορευτικό.

 
2η εκδήλωση ¨Γιορτή Τσίπουρου¨ 3/11/2019 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 11:51

ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ.

Με μία εξαιρετική για Νοέμβριο ημέρα, ηλιόλουστη και χαρούμενη, με πλήθος κόσμου, έγινε η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια γιορτή του ¨τσίπουρου¨ στην κοινότητα της Παρασκευής, στις 3/11/2019. Οι κάτοικοι του χωριού, είχαν οργανώσει με εθελοντές ( στην είσοδο – στην προσφορά εδεσμάτων και τσίπουρου, στο μαγείρεμα, στην εξυπηρέτηση, στην πώληση προϊόντων του χωριού κ.λ.π. ) μία εντυπωσιακή κατάσταση. Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου με δύο από τα τμήματά του, με 24 συνολικά χορευτές, μετά την ομιλία του προέδρου της Π.Ε.Σ. Μ. Σταυρόπουλου, παρουσίασε με ενήλικες της Δευτέρας  χορούς  Θράκης, ( Δάφνω, Ζερβό, Ζωναράδικο Κουλουριαστό, Κουτσό και Σούστα Θράκης ) για να ακολουθήσει  τμήμα Στεριανών που παρουσίασε ( Καγγέλι – Γιούργια – Τασιά - Πηλιορείτικο – Καλαματιανό- Τσάμικο – Μπεράτι – Περατιανό Φυσσούνι και Αρβανιτόβλαχα ). Τελείωσε δε πάλι με τους ενήλικες που χόρεψαν Χασάπικο – Ζεϊμπέκικο Απτάλικο και παραδοσιακή Χασαπιά.   Οι χορευτές του Ομίλου χειροκροτήθηκαν θερμά από τους πολυπληθείς θεατές. Μετά  με μουσική του Συλλόγου, στην πίστα αλλά και μεταξύ των διαδρόμων, ο χορός συνεχίσθηκε με τους θεατές να χορεύουν και  να διασκεδάζουν. Συνεχίσθηκε δε η εκδήλωση μέχρι αργά το απόγευμα.  Συγχαρητήρια αξίζουν για όλη την εξαιρετική διοργάνωση, στον Σύλλογο της Παρασκευής.

 
1η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 11:46

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ  ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ.

Πάνω από 120 παιδιά των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού, έδωσαν το ¨παρών¨  στο κάλεσμα για διασκέδαση των μικρών του Χορευτικού, και όχι μόνον. Όσοι από τους μικρούς παραβρέθηκαν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου πήραν μαζί τους και φίλους και συμμαθητές.  Έτσι όσο περνούσε  η ώρα όλο και πιο πολλά παιδιά προσήρχοντο στην αίθουσα –Ι – του Χορευτικού. Εκεί ξεκίνησε πρώτα η Κατερίνα Προδρομάκη, υπεύθυνη του Φροντιστηρίου Μελέτης  (Special Education | Sinekpaidefsi – Study Centre  Panagiotopoulon 30 ) η οποία απασχόλησε τα παιδιά με παιχνίδια Δημιουργικής Απασχόληση  με πολύ μεγάλη συμμετοχή των νεαρών.  Ακολούθησε η προσφορά από τον Όμιλο πρόχειρου φαγητού για τους ¨μικρούς¨ που συνοδευόταν από αναψυκτικό και καραμέλες, για να αναλάβουν μετά οι τρεις νεαροί Γυμναστές του Χορευτικού ( Χρύσα Βαγενά – Αθηνά Κωνσταντινίδου και Γιώργος Κατσίβελος ) για να δείξουν στα παιδιά παιγνιώδεις χορούς, που ενθουσίασαν τους μικρούς που ξεφάντωσαν πραγματικά. Η εκδήλωση τελείωσε με μοίρασμα μπαλονιών, που δεν έφθασαν για όλα τα ¨μικρά¨ . Τα υπόλοιπα πήραν … καραμέλες. !!!!!

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 4 από 97
Copyright © 2021 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..