Αρχική Νέα
Νέα
MAΤΑΙΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 28/2/2020 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Σάββατο, 18 Απρίλιος 2020 10:09

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ.

Λόγω της μη πεζοδρόμησης της Μελετοπούλων από την τροχαία, εξ αιτίας του κορονοϊού, ματαιώθηκε η υπαίθρια εκδήλωση του Χορευτικού. Ο διευθυντής του Ομίλου, στο F/b, κάλεσε τα παιδιά σε κανονικό μάθημα. Ελάχιστα όμως προσήλθαν.

 
9/2/2020 - 2η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Σάββατο, 15 Φεβρουάριος 2020 12:00

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ 2η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ.

Με παρουσία του Σεβασμιοτάτου, Κου Ιερωνύμου, Αιδεσιμοτάτων, του Δημάρχου Αιγιαλείας του Αντιδημάρχου Καραϊσκου, των δημοτικών Συμβούλων Γιδά, Τσερεντζούλια και Τομαρά, του Προέδρου της τοπικής Αιγίου Γκιώνη και μελών αυτής, του Αιγιώτη Βουλευτή Αχαϊας Αγ. Τσιγκρή, των εκπροσώπων των Βουλευτών Κατσανιώτη και Αλεξοπούλου, του προέδρου του ΕΚΑΜΕ Στεφανίδη, του προέδρου του Συλλόγου Γονέων Αιγίου Κουτρόπουλου, των εκπροσώπων Πολιτιστικών Σωματείων και Μ.Μ.Ε. αλλά και πλήθους θεατών, κόπηκε η 2η πίτα, για τους άλλους  μισούς χορευτές του Χορευτικού, την Κυριακή 9/2/2020.  Με 9 άλλα τμήματα, με 200 τουλάχιστον χορευτές  που χάρισαν ένα άρωμα Ελλάδος με πολλούς αποδέκτες. Με τους χορούς τους και τα τραγούδια κύλησαν διόμιση ώρες, από τις 10.45 που άρχισε το πρώτο τμήμα να χορεύει μέχρι τις 13.15, που τελείωσε η εκδήλωση, με χασαπιές από όλους τους χορευτές μικρούς και μεγάλους. Εντύπωση μεγάλη, έκαναν οι χοροί και οι ενδυμασίες από το Ρουμλούκι που παρουσίασαν οι Παλαιοί χορευτές, που μερικοί κυρίως από τους άνδρες έχουν 25 και 30 χρόνια στον Σύλλογο, που εισήλθε στο 43ο έτος δυναμικής πορείας. Χωρίς βεβαίως να υστερήσουν τα υπόλοιπα τμήματα. Χόρεψαν Νησιώτες, 5ο-6ο έτος Τετάρτης, 4ο έτος Τετάρτης , ενήλικες Δευτέρας, Στεριανοί. Ακολούθησε ο λόγος του προέδρου Χρ. Κιλιά, η ευχές της εκκλησίας προεξάρχοντος του Μητροπολίτου και η απονομή στους επιτυχόντες χορευτές στα Πανεπιστήμια. Συνέχισαν δε το 2ο έτος Σαββάτου, οι Παλαιοί χορευτές, οι ενήλικες 1ου έτους  Πέμπτης και οι Θρακιώτες.  Όλοι έφυγαν με τις καλλίτερες εντυπώσεις , για το μεγάλο έργο που γίνεται αθόρυβα στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου.

 
2-2-2020 ΠΡΩΤΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2020 13:20
ΚΥΡΙΑΚΗ 2/2/2020 ΣΤΟΝ ¨ΑΠΟΛΛΩΝΑ¨ Η ΠΡΩΤΗ ΠΙΤΑ.
Στις 10.45 ακριβώς, ο μόνος Σύλλογος  που αρχίζει κανονικά την εκδήλωση του χωρίς να περιμένει ποτέ να περάσει το ¨φιλολογικό τέταρτο¨, ξεκίνησε με χορούς Ελληνικούς, γνωστούς και άγνωστους, αφού μερικοί από τους χορούς παρουσιάζονται πρώτη φορά στην περιοχή μας, το πρόγραμμά του  που περιελάμβανε και θρησκευτική τελετή και πίτα για τους χορευτές και για τους πολλούς γονείς και φίλους του Ομίλου. Εννέα συνολικά τμήματα χόρεψαν και τραγούδησαν χορούς και τραγούδια που τους παρουσίασαν 200 τουλάχιστον χορευτές όλων των ηλικιών.  Ανάμεσά τους  και τρία τμήματα ενηλίκων ενώ άλλα τρία θα παρουσιάσουν το δικό τους πρόγραμμα την άλλη Κυριακή στις 9/2/2020 με έναρξη στις 10.45.  Στο τέλος της θρησκευτικής τελετής στις 9/2 , που ελπίζεται να τιμήσει με την παρουσία του ο ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης  Ιερώνυμος , θα δοθούν αναμνηστικά στους επιτυχόντες χορευτές στα Πανεπιστήμια.  Μετά τους Στεριανούς , ακολούθησε ο λόγος του προέδρου, η θρησκευτική τελετή, το κόψιμο κι το μοίρασμα πίτας που είχε δύο φλουριά που αντιστοιχούσαν σε μία μπλούζα και σε ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια. Συνέχισαν δε παιδιά  Δημοτικού με τραγούδια της Δ. Σαμίου,το 3ο  έτος Πέμπτης με χορούς Θράκης, το 5ο Τρίτης με χορούς Κυκλάδων και το 3ο Δευτέρας με χορούς Κυθήρων. Είχε ξεκινήσει το πρόγραμμα με χορούς Λέρου από ενήλικες της Πέμπτης, με την Α΄Δημοτικού σε χορούς Θάσου , με τους Ενήλικες της Τρίτης σε χορούς Μ. Ασίας και με τους ενήλικες της Τετάρτης σε χορούς Αν. Ρωμυλίας. Έκλεισε δε το πρόγραμμα με Χασαπιές και με πολλές ευχές.
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 2 από 97
Copyright © 2021 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..