Αρχική Νέα
Νέα
Δραστηριότητες 2007 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2011 22:45

XIOΣ. 16/12/2007. Παράσταση εξαιρετική 16 Στεριανών με ορχήστρα στο Ομηρίδειο Πνευματικό κέντρο, μαζί με το τοπικό συγκρότημα < ΙΩΝΑΣ >. 

NOEMBΡΙΟΣ 2007. ΔΩΡΕΑΝ 1.000 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ. Απέδωσε η προσπάθειά μας και φίλοι καταστηματάρχες του Αιγίου κάλυψαν τα έξοδα για 1.000 ημερολόγια που μοιράσαμε στους Αιγιώτες.

22 0κτωβριου. Επίσκεψη στον Δήμαρχο και του εκθέσαμε το πρόγραμμά μας του 2008.

31 ΙΟΥΛΙΟΥ έως 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΟΛΛΑΝΔΙΑ. Στεριανοί και νησιώτες, συνολικά 40 άτομα στο ΟDOORN και ΕΜΜΕΝ για δεύτερη φορά.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Ν. ΔΡΑΜΑΣ 18 – 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 . Θρακιώτες και Νησιώτες , προσκεκλημένοι

19 ΙΟΥΛΙΟΥ. Οι Στεριανοί στο Ο.Π.Α.Κ.Ε. – Ο.Τ.Ε.

14 ΙΟΥΛΙΟΥ . Θρακιώτες και Νησιώτες στην Λεύκα Πατρών εντυπωσίασαν το πλήθος των θεατών.

13 ΙΟΥΛΙΟΥ και 27 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο.ΠΑΚ.Ε. – Ο.Τ.Ε. Τέμενη Αιγίου με τρία συγκροτήματα και 42 χορευτές.

25 ΜΑΪΟΥ . ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ Χορευτικού έτους . παρουσίασαν πρόγραμμα στο κατάμεστο προαύλιο του 4ου Γυμνασίου 14 τμήματα κυρίως < μικρών>.

2 ΜΑΪΟΥ . Χοροί και τραγούδια της πατρίδος μας, μετά τον εκκλησιασμό στον Άγ. Αθανάσιο της Ελίκης.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΠΑΡΕΛΑΣΗ 120 χορευτών μας αλλά και των χορευτών της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

24 ΜΑΡΤΙΟΥ. Αφιέρωμα για την συμμετοχή της Κρήτης – του Ολύμπου και του Αιγίου στην Επανάσταση του 1821. Συνεργασία Χορευτικού – Φιλολόγων και Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ με 48 χορευτές στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ αφού λόγω βροχής εκεί έγιναν οι εκδηλώσεις για το Παιδικό Καρναβάλι. Παρουσιάσαμε χορούς Αποκρηάς.

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ < ΑΠΟΛΛΩΝ > . 2η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ για τους άλλους μισούς χορευτές μας.

3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΧΟΡΟΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ <ΕΣΠΕΡΟΣ>. Εξαντλήθηκαν όλες οι προσκλήσεις. Εξαιρετική επιτυχία.

28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ < ΑΠΟΛΛΩΝ > 1η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ. Για τους μισούς μας χορευτές.

 
Δραστηριότητες 2006 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2011 22:43

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006. ΤΡΙΠΟΛΗ. 42 χορευτές μας πήραν μέρος στις εκδηλώσεις για την < Άλωση >. 

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΝ. Τρία συγκροτήματα με 40 χορευτές μας, καταχειροκροτήθηκαν σε εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου.

15 – 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ . ΚΑΛΑΒΡΙΑ και ΣΙΚΕΛΙΑ. Παραστάσεις στην Ελληνόφωνη Bova Marina ( Καλαβρία ) αλλά και Castroreale, Mazzara, S. Lucia, Meri, Protonotaro ( Σικελία ). Περιηγήσεις σε Παλέρμο ( Πάνορμο ) – Ταορμίνα ( Ταυρομένιο ) – Τίνταρι ( Τινδαρίδα ) – Αγκριτσέντο ( Ακράγαντα ) – Ρήγιο.

ΙΟΥΛΙΟ – ΑΥΓΟΥΣΤΟ . 4 πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στο Ο.ΠΑ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Ε. στην Τέμενη Αιγίου.

15-16 ΙΟΥΛΙΟΥ. Εκδήλωση – αφιέρωμα στον Ακριτικό Ελληνισμό της ΑΛΜΩΠΙΑΣ και στην Ακριτική ΧΙΟ. Σε συνεργασία με τους < ΑΚΡΙΤΕΣ > Αλμωπίας, τον ΙΩΝΑ της Χίου και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

8-10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ. Στο παγκόσμιο Festival ΑΚΡΙΤΕΙΑ ενθουσιώδης υποδοχή από τους Μακεδόνες. Παραστάσεις 2 ημερών.

2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΙΓΙΟ < ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ >. 24 χορευτές μας με παραδοσιακή ορχήστρα στο λιμάνι, εντυπωσίασαν ενώ συγκλόνισε με το τραγούδι της η Αγγέλα Αντωνιάδη.

1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ. Νησιώτικο πρόγραμμα που κάλυψε η ορχήστρα από την Ηλεία.

24 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΑΙΓΕΙΡΑ. Συμμετοχή στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται παράλληλα με την Ανάβαση αυτοκινήτων στην Αρχ. Αιγείρα. Στεριανό και Θρακιώτικο συγκρότημα.

25 ΜΑΪΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ < Μικρών >. Άκρως επιτυχημένη εκδήλωση στο 4ο Γυμνάσιο, όπου εξαιρετικός χώρος με τις κερκίδες εξασφαλίζει άνεση σε χορευτές και θεατές.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ. Συμμετοχή στη παρέλαση με καμάρι 120 χορευτών μας που αποθεώθηκαν.

24 ΜΑΡΤΙΟΥ Αφιέρωμα στον ΑΝΔΡ. ΛΟΝΤΟ σε συνεργασία με την ΙΛΕΑ. Συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιμιωτών Ορ. Ναυπακτίας και ο Σύλλογος Ελληνικών χορών και Εθνογραφικών Μελετών Άργους.

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ . Εκδρομή 6ου έτους σε Άργος και Ναύπλιο. Επισκέφθηκαν τα παιδιά το Αρχαίο Θέατρο του Άργους το Παλαμήδι, το κτίριο της 1ης Βουλής των Ελλήνων.

18-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. Συμμετοχή παιδικών μας συγκροτημάτων σε παιδικό Festival στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΧΟΡΟΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. Στο Περιγιάλι πραγματικός <χαμός> από την προσέλευση Γονέων ο φίλων – ενηλίκων.

5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ για τους μισούς χορευτές. Μεγαλειώδης ανταπόκριση του κόσμου που τίμησε με την παρουσία του και το νέο υπό την Κα Ελένη Αρβανίτη – Καφεντζή Διοικητικό Συμβούλιο.

29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ. Μεγαλειώδης για τα δεδομένα μιας μικρής πόλης, η ανταπόκριση και παρουσία γονέων – συγγενών των παιδιών αλλά και φίλων του Ομίλου. Η πίτα ήταν η αφορμή. Η ουσία όμως είναι η παράσταση. Ένας Όμιλος που παιδαγωγεί Εθνικά, που αναδίδει άρωμα πατρίδος. Εκπληκτική εκδήλωση.

 
Ιστορία PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 12 Δεκέμβριος 2010 21:09

Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα, σε αριθμό χορευτών και υποψηφίων χορευτών, Πολιτιστικά Σωματεία της Ελλάδος, που ασχολείται με τη διδασκαλία, παρουσίαση και διάδοση των ελληνικών παραδοσιακών χορών. Έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις στην περιοχή της Αιγιαλείας, στις κοινότητες της Αχαΐας αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στα εξωτερικό. Σταθμοί στην ιστορία του Χορευτικού είναι η πρώτη, του έξοδος το 1982 σε διεθνές φεστιβάλ στην CORIZIA της Β. Ιταλίας και η τρίτη θέση στο διαγωνισμό, αλλά και το χρυσό μετάλλιο το 1991 στο SCHOTEN της Αμβέρσας του Βελγίου, σε παγκόσμιο φεστιβάλ. Έχει λάβει μέρος σε έξι ακόμα παγκόσμια φεστιβάλ το 1986 και 1992 στην ΝΙCΕ FRANCΕ, το 1996 στο MARTIGUES FRANCΕ, το 1999 στο SΑΙΝT FRANCΕ το 2000 πάλι στο SCHΟTΕN BΕLGIΟUM και το 2002 στο AMBΕRT FRANCΕ. Επίσης έχει συμμετάσχει σε τρεις πανευρωπαϊκές συναντήσεις, το 1985 καθ 1990 στο BITBOURG της Γερμανίας και το 1998 στην πανευρωπαϊκή συνάντηση νέων στο BOURG LUNDIGSTΑΙΝ KASSΕL. Από το 1982 έως σήμερα έχει δώσει πάνω από 200 παραστάσεις σε διεθνή φεστιβάλ 145 πόλεων της Γαλλίας - Ιταλίας - Γερμανίας - Βελγίου - Ολλανδίας - Π. Σοβιετ. Ένωσης - Γιουγκοσλαβίας - Κύπρου - Φιλανδίας - Πορτογαλίας-Ισπανίας -Τσεχίας- Μαρόκου- Βουλγαρίας- Ουγγαρίας- Τουρκίας - Η.Π.Α.  Έχει ανεξάντλητο ρεπερτόριο, μέρος του οποίου παρουσιάζει η ορχήστρα του Ομίλου. Το 2002 πήρε μέρος σε 5 φεστιβάλ στην Πορτογαλία. Το 2003 ( 2-10 Αυγούστου) αντιπροσώπευσε για πρώτη φορά στα 60 χρόνια του FESTIVAL, την χώρα μας, στο παγκόσμιο FΕSTIVAL, AMELIELIΕ - LES - BAINS ΓΑΛΛΙΑ μαζί με Αργεντινή – Ρωσία - Ουγγαρία - Κόστα Ρίκα - Βολιβία - Κίνα - Ρουμανία – Νησιά Φίτζι. Στις 22-30 Αυγούστου με το νησιώτικο συγκρότημα στο FESTIVAL TIRENO στο KASTROREALE της Σικελίας πήρε την πρώτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό κερδίζοντας χώρες όπως ΡΟΥΜΑΝΙΑ- ΣΕΡΒΙΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ. Το 2004 στο Schwalenberg της Γερμανίας από 4 έως 10 Αυγούστου ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ πήρε  μέρος σε διεθνές festival C.I.O.F.F. Festival χορών και κουστουμιών, μαζί με συγκροτήματα από Η.Π.Α. (Αριζόνα) – Ρωσία – Σκοτία – Μεξικό – Ολλανδία – Ινδία και τέσσερα Γερμανικά. To 2005 o Χορευτικός συμμετείχε σε πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όχι μόνο επί Ελληνικού εδάφους, αλλά και στο διεθνές φεστιβάλ στο Bedarieux της Γαλλίας. Για το 2006 είχε αποφασισθεί η συμμετοχή του Ομίλου στο 47ο Διεθνές festival του Montrejeau της Γαλλίας. Όμως οι όροι του συμβολαίου που έστειλαν οι Γάλλοι τον Απρίλιο θεωρήθηκαν ασύμφοροι και έτσι το Δ.Σ. με γρήγορες κινήσεις εξασφάλισε συνεργασία με τη Σικελία στην οποία πραγματοποιήθηκε περιοδεία από 16 έως 26 Αυγούστου 2006, με μεγάλη επιτυχία. Επίσης δόθηκε παράσταση στην Bova Marina στην ελληνόφωνη Καλαμβρία, στις 15 Αυγούστου.
Το 2007 στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ολλανδίας μαζί με άλλες 18 χώρες.  Οι νησιώτες και οι στεριανοί κέρδισαν τις εντυπώσεις και διακρίθηκαν ιδιαιτέρως μαζί με τα θαυμάσια συγκροτήματα της Κίνας, της Λευκορωσίας και της Χουβασίας (περιοχής της πρώην Σοβιετικής Ένωσης). Κατώτερες του αναμενομένου παρουσιάστηκαν η Βραζιλία και η Βενεζουέλα.

Το 2008 ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου γιόρτασε τη συμπλήρωση 30 χρόνων έντονης δραστηριότητας με εντυπωσιακές εκδηλώσεις 3 ημερών (13-15 Ιουλίου 2008) στα Ψηλά Αλώνια του Αιγίου παρουσιάζοντας χορούς απ όλα τα διαμερίσματα της Ελλάδος μόνο με δικούς του χορευτές και με διαφορετικές για κάθε περιοχή ορχήστρες. Συμμετείχε και το ρουμάνικο επαγγελματικό χορευτικό Τara Vrancei.
Από 28/07 έως 4/08/2008 συμμετείχε με νησιώτες και θρακιώτες στο 28ο Διεθνές Folklore Festival της πόλης του Porto της Πορτογαλίας (Περού, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Καλμικία, Ελλάδα, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία), ενώ παρουσίασε τους ελληνικούς χορούς και στη Braga και στο Contomar. Από 28/08 έως 01/09/2008 συμμετείχε στο 2ο Διεθνές φεστιβαλ "Nestia-Tzarevo 2008" στη Μαύρη Θάλασσα στη Βουλγαρία, για πρώτη φορά και με τμήμα ενηλίκων (Μολδαβία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιορδανία,Σλοβακία). Στις 11/09/08 κάλυψε με δίωρη παράσταση στο Αίγιο, εκδήλωση της Νομαρχίας Αχαΐας ("Archeotour"-Interreg IIIA-ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ).
Από 01/10/08 άρχισαν τα μαθήματα χορού στα 21 συνολικά τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων, νέων και ενηλίκων για 32η χρονιά. Διευθυντής όλα τα χρόνια, ο γυμναστής Χρήστος Κιλιάς.

Από 1/10/2009 άρχισαν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών για 33η χρονιά, στα 20 συνολικά τμήματα προχωρημένων και αρχαρίων. Από 1/10/2008 έως 1/10/2009 πραγματοποιήθηκαν 25 εκδηλώσεις - παραστάσεις εντός Ελλάδος και 4 στην Ουγγαρία (Molahalom, Szoreg, Szeged, Oroshaza) και 3 στη Βουλγαρία, Μαύρη Θάλασσα (Balchik).

Από 1/10/2010 μαθήματα παραδοσιακών χορών και τραγουδιών, αλλά και στοιχεία ιστορίας και λαογραφίας για 34η χρονιά. Στην χορευτική χρονιά 2009 - 2010  που πέρασε, πέρα από τις παραστάσεις εντος Ελλάδος, τις καθιερωμένες ετήσιες εκδηλώσεις κοπής πίτας στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, τον ετήσιο χορό, την γιορτή λήξης του Χορευτικού έτους, το αποχαιρετιστήριο των Ενηλίκων,  είχαμε δύο άκρως εντυπωσιακά και επιτυχημένα ταξίδια παρουσίασης της Ελληνικής παράδοσης, το πρώτο στο Μαρόκο ( Ραμπάτ - Καζαμπλάνκα - Ιφράν - Μεκνές - Βολούμπιλις -) από 15 - 21 Ιουλίου και το δεύτερο στην Κωνσταντινούπολη. Παραστάσεις στο Ελληνικό Γηροκομείο της Πόλης, στην νήσο Χάλκη ( παρουσία του Έλληνα Υπουργού Πολιτισμού ) και στην νήσο Αντιγόνη στην θάλασσα του Μαρμαρά.

Μετά τις εκπληκτικές επιτυχίες με τρία ταξίδια στο Εξωτερικό, συν τις παραστάσεις εντός Ελλάδος στις οποίες ξεχωρίζει η παρουσία στο 12 Διεθνές Festival Δήμου Κηφισιάς αλλά και το αφιέρωμα στον Ποντιακό Ελληνισμό τον Ιούλιο, αρχίζουν τα μαθήματα από 1/10/2011.  Η προβολή της Ελληνικής παράδοσης έγινε με επιτυχία από νησιώτες στο Lidο di Jesolo της Βενετίας τον Απρίλιο, στο Moerbeke - Waas και το Eeklo του Βελγίου με στεριανούς και θρακιώτες εφήβους αρχές Αυγούστου και στην Τουρκία τέλος Αυγούστου με τμήματα ενηλίκων νησιωτών και θρακιωτών. Με επίσκεψη - προσκύνημα στο Πατριαρχείο, με παραστάσεις στην κατασκήνωση Ελληνοπαίδων στην Πρώτη και στους Έλληνες της Πριγκήπου. Η χορευτική χρονιά 2011-12 είναι η 35η διδασκαλίας - προβολής - παρουσίασης Ελληνικών παραδοσιακών χορών και τραγουδιών.

Το 2012 ξεκίνησε με κοπή πίτας στο κινηματοθέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ στις 29 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου. 29/01/2012 είχαμε και στην Αθήνα παρουσία του Αρχιεπισκόπου, την βράβευση των Συλλόγων που είχαν πρωτεύσει στους Περιφερειακούς διαγωνισμούς της Αρχιεπισκοπής. Στην κατηγορία παραδοσιακών χορών, οι Στεριανοί του Χορευτικού βραβεύθηκαν διότι είχαν κερδίσει στο διαγωνισμό παραδοσιακών χορών Μητροπόλεων της Πελοποννήσου.  Στις 21/03/2012 αναχωρούν για U.S.A. - Michigan - Detroit 20 χορευτές, συνοδευόμενοι από την πρόεδρο και τον διευθυντή. Μαζί τους επίσημος προσκεκλημένος ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος. Τον Δήμαρχο Αιγίου εκπροσωπεί η αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Στον τριήμερο εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, πήραν μέρος σε δεξιώσεις, δοξολογίες, παραστάσεις, παρέλαση. Οι εκδηλώσεις στο Detroit, Troy, Southgate, Warren. Στις  26 - 28 Μαρτίου επισκέπτονται την Ν. Υόρκη όπου η φιλοξενία από τους Αιγώτες της μεγαλούπολης είναι συγκινητική. Τον Ιούλιο του 2012 ο Χορευτικός είχε με ταξίδι στην Ιταλία κατόπιν προσκλήσεως της Ελληνικής κοινότητος Νάπολης και Καμπανίας, δύο πολύ σημαντικές επιτυχίες : Συμμετείχε στην αναβίωση μετά από αιώνες της γιορτής των Ποσειδωνιατών, στο σημερινό Paestum του Δήμου Capaccio και συνάντησε τον πρώτο Ιταλό Δήμαρχο που δίνει τον μισθό του υπέρ της Ελλάδος Marco Caldi στο Δημαρχείο της Cava de Tirreni, ενώ έδωσε και 2ωρη παράσταση στην πόλη του. Πρωτότυπη εκδήλωση στο Αίγιο στις 7/9/2012 που είχε μεγάλη επιτυχία και την παρακολούθησε πλήθος θεατών.

2013 είσοδος πλέον στον 36ο χρόνο συνεχούς - έντονης δραστηριότητος. Κοπή πίτας για τους μισούς χορευτές και τους γονείς τους στις 27/1 και για τους άλλους μισούς στις 3/2/2013 στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ετήσιος χορός στο ΑΜADEUS στις 9/2/2013 και Αποκριά με χορό στην Σύρο το τριήμερο 16/17/18-3-2013. Παρέλαση εντυπωσιακή 120 χορευτών την 25η Μαρτίου και επετειακοί χοροί στα Ψηλαλώνια μετά την παρέλαση. Είχε προηγηθεί εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο σε συνεργασία με την ΙΛΕΑ στις 23/3 με χορούς 3 συγκροτημάτων, για τα 100 χρόνια από τους νικηφόρους αγώνες 1912-13. Στο Lido di Jesolo το 44ο ταξίδι στο εξωτερικό με επισκέψεις Venezia - Padova - Verona από 25/4 έως 1/5/2013. Στην Κουνινά στις 7/5/2013. Προσπάθεια συνεργασίας με την ΔΗΚΕΠΑ για τον εορτασμό της 35ετίας τον Ιούλιο.  Γιορτή λήξης με 330 χορευτές 1/6/13. Παραστάσεις στο ΟΠΑΚΕ - ΟΤΕ 7/6, 21/6, 17/7, 8/8, 5/9, Long Beach 22/6, Πλατεία Φανερωμένης 24/6, Αιγές ( Βλοβοκά )23/6, 2/8,  Οία Σαντορίνης 5-8/7, Ελαιώνας Αιγιαλείας 27/7, εορτασμός 35ετίας Ψηλαλώνια 29/7, Σκεπαστό Καλαβρύτων 10/8, Χρυσάμπελα Αιγείρας 16/8. Στις 28/7 μνημόσυνο για τα θανόντα μέλη του Χορευτικού στα 35 χρόνια ( 1978-2013). Τους 3 καλοκαιρινούς μήνες του 2013, ξεχώρισαν οι παραστάσεις σε Ελαιώνα, Αιγές, Αιγείρα, Τέμενη κ.λ.π. Το 2014 παρά την οικονομοκή κρίση πλήθος εκδηλώσεων: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, χορός, παρέλαση και παράσταση 25 Μαρτίου, Αποκριά, γιορτή λήξης, 5 παραστάσεις Ο.Π.ΑΚ.Ε. - Ο.Τ.Ε, Ελαιώνα,   Βαλιμίτικα, 3 Ψηλαλώνια Αιγίου, Γουμένισσα,  ΔΗΚΕΠΑιγιαλείας -  ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Χώρα Σκοπέλου - Φηρά Σαντορίνης. 2015 Koπή πίτας, χορός, αποκριάτικα, Ερμούπολη Σύρου, Ελευσίνα, 29 Μαρτίου Αίγιο, γιορτή λήξης 23/5, ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ 23 Κ΄ 30/6, 5 κ΄19/8, 10-13/7/2015 Νάουσα Πάρου, 11/7/2015 Ελαιώνας Αιγιαλείας, Ποντιακοί χοροί 27-29-30/7. Σεργιάνι στην παράδοση 1/8, ΑΒΥΘΙΩΤΙΚΑ 9/8/2015. Θεσσαλονίκη και Ν. Μουδανιά 20/22-11-2015.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 07 Ιανουάριος 2016 19:56
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο91929394959697ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 97 από 97
Copyright © 2021 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..