Αρχική Νέα
Νέα
2η εκδήλωση ¨Γιορτή Τσίπουρου¨ 3/11/2019 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 11:51

ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ.

Με μία εξαιρετική για Νοέμβριο ημέρα, ηλιόλουστη και χαρούμενη, με πλήθος κόσμου, έγινε η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια γιορτή του ¨τσίπουρου¨ στην κοινότητα της Παρασκευής, στις 3/11/2019. Οι κάτοικοι του χωριού, είχαν οργανώσει με εθελοντές ( στην είσοδο – στην προσφορά εδεσμάτων και τσίπουρου, στο μαγείρεμα, στην εξυπηρέτηση, στην πώληση προϊόντων του χωριού κ.λ.π. ) μία εντυπωσιακή κατάσταση. Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου με δύο από τα τμήματά του, με 24 συνολικά χορευτές, μετά την ομιλία του προέδρου της Π.Ε.Σ. Μ. Σταυρόπουλου, παρουσίασε με ενήλικες της Δευτέρας  χορούς  Θράκης, ( Δάφνω, Ζερβό, Ζωναράδικο Κουλουριαστό, Κουτσό και Σούστα Θράκης ) για να ακολουθήσει  τμήμα Στεριανών που παρουσίασε ( Καγγέλι – Γιούργια – Τασιά - Πηλιορείτικο – Καλαματιανό- Τσάμικο – Μπεράτι – Περατιανό Φυσσούνι και Αρβανιτόβλαχα ). Τελείωσε δε πάλι με τους ενήλικες που χόρεψαν Χασάπικο – Ζεϊμπέκικο Απτάλικο και παραδοσιακή Χασαπιά.   Οι χορευτές του Ομίλου χειροκροτήθηκαν θερμά από τους πολυπληθείς θεατές. Μετά  με μουσική του Συλλόγου, στην πίστα αλλά και μεταξύ των διαδρόμων, ο χορός συνεχίσθηκε με τους θεατές να χορεύουν και  να διασκεδάζουν. Συνεχίσθηκε δε η εκδήλωση μέχρι αργά το απόγευμα.  Συγχαρητήρια αξίζουν για όλη την εξαιρετική διοργάνωση, στον Σύλλογο της Παρασκευής.

 
1η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 11:46

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ  ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ.

Πάνω από 120 παιδιά των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού, έδωσαν το ¨παρών¨  στο κάλεσμα για διασκέδαση των μικρών του Χορευτικού, και όχι μόνον. Όσοι από τους μικρούς παραβρέθηκαν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου πήραν μαζί τους και φίλους και συμμαθητές.  Έτσι όσο περνούσε  η ώρα όλο και πιο πολλά παιδιά προσήρχοντο στην αίθουσα –Ι – του Χορευτικού. Εκεί ξεκίνησε πρώτα η Κατερίνα Προδρομάκη, υπεύθυνη του Φροντιστηρίου Μελέτης  (Special Education | Sinekpaidefsi – Study Centre  Panagiotopoulon 30 ) η οποία απασχόλησε τα παιδιά με παιχνίδια Δημιουργικής Απασχόληση  με πολύ μεγάλη συμμετοχή των νεαρών.  Ακολούθησε η προσφορά από τον Όμιλο πρόχειρου φαγητού για τους ¨μικρούς¨ που συνοδευόταν από αναψυκτικό και καραμέλες, για να αναλάβουν μετά οι τρεις νεαροί Γυμναστές του Χορευτικού ( Χρύσα Βαγενά – Αθηνά Κωνσταντινίδου και Γιώργος Κατσίβελος ) για να δείξουν στα παιδιά παιγνιώδεις χορούς, που ενθουσίασαν τους μικρούς που ξεφάντωσαν πραγματικά. Η εκδήλωση τελείωσε με μοίρασμα μπαλονιών, που δεν έφθασαν για όλα τα ¨μικρά¨ . Τα υπόλοιπα πήραν … καραμέλες. !!!!!

 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 3ου ΚΥΚΛΟΥ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 18:38

ΠΟΛΥ ¨ΘΕΡΜΟ¨ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ενώ πλησιάζει το τέλος της δεύτερης εβδομάδος εγγραφών, σίγουρο είναι ότι στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου θα δημιουργηθούν τρία νέα τμήματα. Των ενηλίκων Αρχαρίων που θα προγυμνάζεται κάθε Πέμπτη 21.05 έως 22.35, των μαθητών Δημοτικού από Β΄ τάξη και πάνω ( Τρίτη 19.00 – 21.00 ) και των μαθητών Α΄ τάξης Δημοτικού, την Πέμπτη 19.00 – 21.00 . Τα μαθήματα αρχίζουν την Τρίτη 1η Οκτωβρίου. Θα διδάξουν οι ειδικευμένοι στον παραδοσιακό χορό Γυμναστές : Βαγενά Χρύσα – Κωνσταντινίδου Αθηνά – Κατσίβελος Γιώργος. Διευθυντής ( 42ο χρόνο ) ο Χρήστος Κιλιάς.  Αυτά μετά το τέλος του 3ου κύκλου που άρχισε μετά την λήξη του Χορευτικού έτους, δηλαδή άρχισε στις 1 Ιουνίου. Στις 15 Ιουνίου ο Χορευτικός Όμιλος έδωσε εξαιρετική παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Πατρών μαζί με συγκροτήματα από Κρήτη – Ήπειρο – Κεφαλλονιά  και με τμήματα του ¨οικοδεσπότη¨  Χορευτικού Ομίλου Πατρών. Στις 21/6/2019  χορευτές του Χορευτικού πήραν μέρος στην θεατρική παράσταση ¨η νεράϊδα και το παληκάρι¨  όχι μόνον χορεύοντας αλλά και πραγματοποιώντας ( πολλοί από αυτούς εμφάνιση σαν ηθοποιοί).  Εξαιρετικά σχόλια και από τους ηθοποιούς και μουσικούς της παράστασης.  25/6/2019 ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ, με τρία τμήματά του ο Όμιλος έδωσε εκεί την πρώτη του παράσταση, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.  Στις 8/7 στο ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ, μία μέρα μετά τις βουλευτικές εκλογές, τρία άλλα τμήματα του Χορευτικού, χάρισαν στους πολλούς θεατές αλλά και σε Κυπρίους φιλοξενουμένους, εντυπωσιακό πρόγραμμα.  12/7/2019 ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ πάλι με τρία πάλι τμήματά του, ο Χορευτικός με τους 40 χορευτές του, είχε  εξαιρετική απόδοση. Στις 28/7/2019 εκδήλωση ΔΗΚΕΠΑ.  Στα Ψηλαλώνια έδωσαν παράσταση 6 χορευτικά της Αιγιάλειας. Ο Χορευτικός Όμιλος παρουσιάζοντας Συγκαθιστούς Μετσόβου, ενθουσίασε  χορεύοντας με τους παλαιούς χορευτές του.  29/7/2019 Γυμναστής του Χορευτικού με 10 χορευτές, διασκέδασαν για λίγο τα παιδιά  του ΕΚΑΜΕ, στο ¨ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ¨ στην Πούντα όπου φιλοξενούνταν. Στις 6/8/2019 στο Πυργάκι  οργανώθηκε από ιδιώτη παραδοσιακό γλέντι, που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία εξ`αιτίας της παρουσίας του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που παρουσίασε επίκαιρο πρόγραμμα .   16/8/2019 Παρασκευή. Δύο τμήματα του Ομίλου στο χωριό Παρασκευή παρουσίασαν πρόγραμμα, ακολούθησε γλέντι από τους κατοίκους του χωριού.  Στις   30/8/2019 έγινε πανηγυρικά η λήξη των ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΩΝ 2019 , με νησιώτικους χορούς και τραγούδια με εντυπωσιακή ορχήστρα αλλά και εντυπωσιακή απόδοση των 70 χορευτών του Χορευτικού.

. - ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 1 από 94
Copyright © 2020 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..